Kek perkahwinan, kanak-kanak, orang dewasa, kes, korporat, ulang tahun, kek perkahwinan, hari jadi dan apa-apa peristiwa lain yang khas kepada perintah. Kek yang paling besar! Eksklusif konfeksi coklat, marzipan, pes gula, jeli. Kek, gula-gula dan biskut dengan tangan. Lukisan coklat. Junior Sekolah penjual Manisan. Sekolah Housewives.
Monday, August 6, 2012
Mus udang galah. Bagaimana untuk memasak udang galah - resipi dengan buah gambar.
Helo,
Hari ini dalam Manisan Nikolya Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana saya masak mus udang galah. Dan memasak itu membawa saya tentang malam kerana udang galah dimasak perlu disejukkan dengan baik.
Di sini saya mempunyai udang galah Pasifik!
Ia cantik. Berat udang galah adalah kira-kira 600 gram:
Meninggalkan udang galah ke dalam air masin mendidih, dan dengan segera mula untuk menjadi merah:
Dan kemudian minit 5-7 selepas saya diheret keluar di atas pinggan:
Ia adalah benar-benar besar, bukan i?
Tetapi tidak terlalu banyak daging udang galah datang bersih selepas saya memotong:
Max 100-150 gram Saya rasa:
Pada masa yang sama, saya perlu untuk menyediakan seseorang setengah. Saya mengambil satu bawang:
Dan dibersihkan dan dicincang ikan - 500 gram. Saya mempunyai pelengas yang saya boleh menambah garam, lada dan sedikit rempah:
Apa yang barang saya mencampurkan:
Dan kemudian yang berasingan paprika tatal Bulgaria - 1 keping:
Kemudian saya bergolek bungkus plastik biasa, merebak pada lapisan pertama paprika, maka lapisan ikan cincang:
Dan kemudian saya meletakkan di atas kepingan pihak lawan dari udang galah:
Dan Aku meletakkan semula lapisan paprika:
Dibuat gulung lazat berada di sini:
Selepas itu, saya meninggalkan gulung ini ke dalam air mendidih dan masak minit 5-7:
Dan kini rahsia utama! Adakah anda masih ingat apabila saya berkata bahawa penyediaan hidangan ini membawa saya kira-kira sehari? Hakikatnya adalah bahawa gulung dan sejuk. Sudah tentu, anda boleh memasukkannya ke dalam peti sejuk, tetapi mus tidak boleh mendapatkan tender dan sukar. Jadi saya meninggalkan ban yang sejuk sehingga keesokan pagi di tempat yang dingin. Dan kemudian mula membuat hidangan:
Berikut adalah apa yang berlaku di akhir. Viva Pinata Viva Pinata!
Sumber
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment